|
| Anekdotu cempionatas! | |
| |
kieno anekdotai geriausi? | Reborn | | 60% | [ 3 ] | Prince Of Persia | | 40% | [ 2 ] |
| Iš viso balsų : 5 | | Poll closed |
| Autorius | Pranešimas |
---|
Laimux Administratorius
Pranešimų skaičius : 212 Age : 30 Miestas : vilnius Registration date : 2008-04-13
| Temos pavadinimas: Anekdotu cempionatas! 18/05/08, 07:39 pm | |
| Visi norintys dalyvauti rasykit man i pm! Prizas: V.I.P. teises bei 2 pasirinktu forumu MOD
Paskutinį kartą redagavo Laimux, 01/06/08, 01:41 pm. Redaguota 4 kartus(ų) | |
| | | Laimux Administratorius
Pranešimų skaičius : 212 Age : 30 Miestas : vilnius Registration date : 2008-04-13
| Temos pavadinimas: Re: Anekdotu cempionatas! 23/05/08, 03:22 pm | |
| Dalyviai: Reborn, Archangel, Pankis Of Persia, Turite parasyti po 3 anekdotus | |
| | | Reborn Naujokas
Pranešimų skaičius : 32 Registration date : 2008-04-16
| Temos pavadinimas: Re: Anekdotu cempionatas! 23/05/08, 03:26 pm | |
| vieną kaimą iš armijos sugrįžo kareivis. Na, aišku, visi klausinėja jį, kas ten, kaip, kur ir t.t. Kareivis paklausė jų ir sako: Armija - tai DEBILIZMAS! Gyventojai: Kaip tai, kodėl? Kareivis: Rytoj ryte pamatysite. Rytas. Laikas - 4:00. Dar net gaidžiai miega. Ir tuo metu kai pradėjo bažnyčios varpinė skambinti... Visas kaimas subėgo. Stovi visi pusplikiai, su apatiniais tiktai, užsimiegoję, išsigandę... Į priekį išeina kareivis ir sako: -REIŠKIASI TAAAAIP: aš su tėvu einu malkų pirčiai, o likusieji išsivaikščioti.
Antras pasaulinis karas. Į amerikiečių bombonešių eskadrilę atvyko papildymas. Naujokas su eskadrilės senbuviu vaikšto po aerodromą, ir apžiūrinėja emblemas ant lėktuvų: pusnuoges merginas, drakonus, erelius. Staiga prie vieno lėktuvo sustoja ir klausia: -O kas čia tokią pabaisą ant savo borto nusipaišė? Jo turbūt visi fricai baidosi?! -Tylėk! Čia gi eskadrilės vadas pro liuką žiūri!!!
Karinė lekcija. Pulkininkas diktuoja (tuo pačiu rašydamas ant lentos): - Naujas tankas: darbo režimas nuo +50 iki -50 laipsnių pagal Celsijų... Tuo metu suskamba skambutis į pertrauką. Pertraukos metu studentas prie "-50" prirašo nulį. Po pertraukos įeina pulkininkas ir, žiūrėdamas į lentą, sako: - Taigi, naujas tankas: darbo režimas nuo +50 iki -500 laipsnių pagal Celsijų... Studentas kelia ranką: - Tamsta pulkininke, fizika nežino tokių žemų temperatūrų. - Tankas slaptas, fizika gali ir nežinoti, - atsako pulkininkas. | |
| | | Pankis Of Persia Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 71 Age : 30 Registration date : 2008-04-16
| Temos pavadinimas: Re: Anekdotu cempionatas! 23/05/08, 05:01 pm | |
| Grįžta vyras namo girtas. Žmona pasiėmė šluotą ir pradėjo jį vanoti sakydama: -Ar dar gersi!? Ar dar gersi!? -Ne
-Aš tavęs paskutinį kartą klausiu! Ar dar gersi!? -Gerai, įkalbėjai. Įpilk.
Mama, grįžusi iš ligoninės: - Na, sūneli, kaip čia judu su tėveliu sutarėt, kol manęs nebuvo? - Labai gerai, mamyte. Kas rytą irdavomės valtimi į ežerą iki pat vidurio, paskui aš pats parplaukdavau į krantą... - Vajėzau, juk toks didelis ežeras! - Nesijaudink, mamyte. Aš nesunkiai parplaukdavau. Sunkiausia būdavo kiekvieną sykį išlįsti iš maišo...
Kalėdų vakaras. Mergina stovi ant tilto ir ruošiasi užbaigti savo gyvenimą lemtingu šuoliu žemyn... Paskutinę akimirką prieš šuolį kažkas ją stveria už rankos ir sulaiko. Atsisukusi ji pamato šalia stovintį Senį Šaltį. Senis Šaltis: - Ką čia sugalvojai? Juk gyvenimas toks puikus. Kas tau atsitiko, kad nutarei žudytis? Mergina: - Oi, net ir neklauskit. Šiandien mane paliko mano vaikinas, ryte kažkas nuvarė mano nauja mersedesą, o nuo paliktų degti žvakių supleškėjo visas namas. Nėra prasmės gyventi... Senis Šaltis: - Neliūdėk, eik namo ir viskas bus gerai. Namas bus kaip naujas, mašina stovės kieme, o tavo vaikinas tiesiog eis iš proto dėl tavęs. - Aš - tikras Senis Šaltis, ir šiandien - Kalėdos, stebuklų metas... Mergina: - Oi ačiū, kaip aš jums ir atsidėkosiu? Senis Šaltis: - Na, tu graži, jauna, o Snieguolė man neduoda... Mergina: - Na, šito tai nesitikėjau, bet kadangi jūs man buvot toks geras... ...VEIKSMAS! Senis Šaltis: - Beje, o kiek tau metų? Mergina: - 25-eri. Senis Šaltis: - Tokia didelė, o vis dar tiki Seniais Šalčiais... | |
| | | Archangel Vyr. Moderatorius
Pranešimų skaičius : 52 Age : 30 Registration date : 2008-04-14
| Temos pavadinimas: Re: Anekdotu cempionatas! 24/05/08, 10:11 am | |
| Balsas is psichiatrines klinikos: -As esu Napoleonas! -Is kur zinote?-klausia daktaras. -Man pats Dievas pasake! Is kitos palatos atsklinda atsakas: -Nieko tau nesakiau,senas ligoni!!!
Pamoka. - Mokyotja klausia: ant laido tupi trys varnos i viena soviau kiek liko? Petriukas kaip gudriausias kelia ranka. -Nu petriuk sakyk! -Ne vienos nes kai sovet kitos nuskrido. -Ne petriuk viena nusoviau viena liko dvi, bet man patinka tavo mastymas. Petriukas susinervino ir sako mokytoja ar galiu jums klausima uzduot? -Klausk Petriuk. -Ant suoliuko sedi tris moteris visos laiko ledus viena kramto, kita ciulpia ir trecia laizo, tai va kuri is ju yra istekejus? Mokytoja pasimeta ir dvejodama sako: -Gal ta kuri ciulpe? -Ne ponia mokytoja ta kuri su ziedu ant rankos, bet man patinka jusu mastymas!
Tėvas su sūnumi sėdi, žvejoja, bet niekas nekimba.Tėvas sako: -Sūnau, kuprinėje mes turėjome duonos, gal pašerkim žuvis? -Tėti,aš suvalgiau visą duona, -Na, į sveikatą sūnau... Praeina pusvalandis.Nekimba. Tėvas: -Klausyk, sūnau, mes juk turėjome virtą bulvę, gal pamaitinam žuvis ? -Tėti, aš bulvę taip pat suvalgiau... -Aišku . Tai į sveikatą... Praeina dar pusvalandis. Nekimba.Tėvas pradeda vyniotis meškeres ir sako: -Na, sūnau, pabaik valgyti sliekus, eisim jau namo... | |
| Temos pavadinimas: Re: Anekdotu cempionatas! 24/05/08, 10:13 am | |
| Iki rytojaus 17h vyks balsavimas | |
| | | Pankis Of Persia Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 71 Age : 30 Registration date : 2008-04-16
| Temos pavadinimas: Re: Anekdotu cempionatas! 26/05/08, 05:37 pm | |
| man atrodo bus lygiosios | |
| Temos pavadinimas: Re: Anekdotu cempionatas! 26/05/08, 05:53 pm | |
| kol uz kurinors neprabalsuos nebus paskelbtas laimetojas | |
| Temos pavadinimas: Re: Anekdotu cempionatas! 01/06/08, 01:39 pm | |
| Kaip suprantu niekas neissiaiskins todel del pirmos-antros vietos bus balsavimas Reborn vs. Pankis Of Persiaa | |
| | | The Wolf Naujokas
Pranešimų skaičius : 20 Age : 32 Registration date : 2008-05-09
| Temos pavadinimas: Re: Anekdotu cempionatas! 05/06/08, 03:50 pm | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Anekdotu cempionatas! 11/06/08, 02:55 pm | |
| Turime Cempiona! Tai Reborn! Sveikiname! | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Anekdotu cempionatas! | |
| |
| | | | Anekdotu cempionatas! | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |